Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

- Ovom prilikom bih hteo da se izvinim gosn Boljti zbog toga što sam ga prekrstio. On se zapravo zove Slobodan, to je njegovo pravo ime, ali slobodan može biti tek kad litne s vlasti, jer nam ič nije potreban. Elem, ja sam lično prekrstio vajnog grndonačelniksa, dao mu, iz milošte, ime Dragan, samo zato što je on veoma "drag" nama leskovčanima. A naročito je drag svojim bivolima. Eto zbog toga je išlo Dragan, a ne Slobodan.

 - Dakle, Slobodane Kociću Boljto iliti Bojto, nema više vi. Jednostavno, daj ostavku, striktno neopozivu i momentalnu, jer Leskovac više nema krvi da te trpi, jer do sledećih izbora ima još mnogo meseci, a to je previše dana za tvoje lepljive prste, to je previše sata za nas gladne leskovčane, to je previše minuta za nas bez krova nad glavom leskovčane, to je previše sekundi za veterane rata, za redove ojađenih građana ispred opštine, za gole i bose koji su ostali bez posla i bez isplaćenih zaostalih plata koje su pošteno zaradili (to dokazuju i pečatirane sudske presude), za abnormalno nenormalno ogromni broj nezaposlenih... koji po ovoj hladnoći čekaju da ti klikneš na dugme i baciš im mrvice za koje te mole. Iz poriva sebični, iz nepravde neosporivi, iz vukojebine nepozvani, iz kuće nekulturni, iz vaspitanja nevaspitani... JUST GO AWAY!!!More... - PS. - One što si zaposlio preko svoje stranke, biće najureni!

 - PS. 2 - U ime onih koji nemaju muda da ti u lice kažu sve ono što misle, ja ću ti reći. Možete, DS, i ti, skupa sa svojom bagrom, da pretite i proganjate građane Leskovca, ali znaj da ima mnogo nas, s falusom od čelika, da ti indiskretno kažemo: NE! Gubi se! Odlazi!

 - PS. 3 - Možeš da pošalješ one tvoje bilmeze da me prebiju, možeš i da pucaš u mene, ali to neće sprečiti tvoj odlazak sa trona, to neće sprečiti promene u Leskovcu. Neka me i ne bude, samo da je moj Leskovac slobodan. Da bude slobodan od tebe Slobodane-Dragane i od tvojih nitkova. Revolucija kreće... a tek je počelo... Wink